Toggle Menu

Logeren in Chaugey

Op 50 meter van ons huis bevind zich het Gastenverblijf ‘Pipa’ Het huisje is volledig ingericht en geschikt voor 4 personen. Het heeft een eigen ingang en veel privacy.

Pîppa06
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer (met houtkachel), de eetkamer, de keuken en de badkamer met toilet en douche. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, met twee één persoonsbedden en een tweepersoonsbed. De inrichting is eenvoudig. Er is geen TV; wifi is bepekt beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Drie keer per week komt het bakkertje langs en op vrijdagochtend een kruidenier. Voor de boodschappen is er een klein supermarktje in Recey-sur-Ource of Auberive, beide op pakweg 10 kilometer afstand.
In Langres en Is-sur-Tille zijn allerlei soorten winkels, waaronder grote supermarkten en bouwmarkten.
Het is zeer rustig in Chaugey, ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, schrijvers of een retraite. Toch is er in de ruime omtrek voldoende cultuur en vertier te vinden, bijvoorbeeld de Abdij van Auberive, de stad van Dijon, de oude vestingstad Langres, de oude Romeinse nederzetting met museum in Allesia.

Informatie