Toggle Menu

Schemawinkel

Je struikelt tegenwoordig op het internet over de trainingsschema’s. Maar steeds blijkt het heel moeilijk om het schema te vinden wat voor je gevoel precies past bij jouw doelen en wensen. Zoek niet verder, want het schema dat perfect aansluit bij wat je wilt en kunt ga ik voor je schrijven. Het maakt niet uit hoe oud je bent of welk niveau je hebt!

Rob Veer

Wil je trainen voor een concreet doel, dan kun je een schema voor 6, 12, 18 of 24 weken laten schrijven. Als je geen concreet doel hebt en wilt trainen om gezond te blijven, af te vallen of je conditie wilt verbeteren dan ben je hier op de juiste plek. Rob Veer maakt fijne schema’s met gevarieerde trainingen zodat je gemotiveerd blijft en het hardlopen steeds leuker wordt.

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier in en geef in een paar regels aan wat je zoekt. Je krijgt vervolgens een mail toegestuurd waarin een aantal vragen en informatie over de betaling. Met de antwoorden op de vragen gaat Rob aan de slag. Zodra de betaling binnen is ontvang je binnen vijf dagen het gewenste trainingsschema met een uitgebreide toelichting.

Anders dan bij 'Trainen met Rob' krijg je alleen een schema, en is Rob niet beschikbaar als online trainer/coach (wat wel het geval is bij Brons, Zilver of Goud).

Wat kost het?

De kosten voor je schema zijn afhankelijk van de duur:

  • 06 weken: € 26,00
  • 12 weken: € 47,50
  • 18 weken: € 69,00
  • 24 weken: € 91,00

Je kunt ook er ook voor kiezen om het schema op te knippen in periodes van 6 weken. Dan is er aan het eind van elke periode een evaluatiemoment. Daarin kijken we kort terug, en kun je zaken melden die in het volgende schema meegenomen moeten worden. Op die manier sluit je schema beter aan op de actualiteit. De kosten zijn in dat geval:

  • 12 weken als 2 keer 6 weken: € 52,00
  • 18 weken als 3 keer 6 weken: € 78,00
  • 24 weken als 4 keer 6 weken: € 104,00
Andere tijdspannes dan de hierboven genoemde zijn in overleg mogelijk.