Toggle Menu

Begeleidingsvorm 'Brons'

Trainingsbegeleiding zonder toeters en bellen, zowel voor de beginnende als de ervaren hardloper. Rob Veer schrijft jouw trainingsschema en past het waar nodig aan. Daarbij speelt jouw input een belangrijke rol.

Kenmerken van deze begeleidingsvorm:

  • Een goede balans tussen trainen en herstellen, wat het risico op blessures of te grote vermoeidheid verminderd.
  • De trainingen zijn afgestemd op je doelen op korte termijn en eventueel lange termijn. Relevante zaken die je inbrengt worden daarin verwerkt. Denk daarbij aan wedstrijden in de aanloop naar je grote doel; nieuwe of veranderde doelen; ziekte of blessures; vakanties;  gewijzigde weekindelingen of werkroosters.
  • Het schema hoeft zich niet per-se te richten op een doel. Het kan zich ook richten op het in stand houden van een bepaald niveau, waarvoor je op een verantwoorde en gevarieerde manier regelmatig een aantal keren per week wilt hardlopen.
  • Je krijgt elke vier weken een schema. Het kan op basis van je input tussentijds worden bijgesteld.
  • Rob houdt rekening met je wensen en voorkeuren. Hou je vooral van duurlopen, of wil je juist veel intervaltraining doen?  Ben je een liefhebber van veel tempowisselingen en snelheid? Of loop je liefst steady-state? Laat het weten en het wordt in je schema verwerkt.
  • Het maakt niet uit of je twee keer in de week, of tien keer in de week wilt trainen. 
  • Bij de bronzen begeleidingsvorm is er geen sprake van een ‘dialoog’. Rob Veer verwerkt je input in de schema’s maar zal in het algemeen niet uitgebreid reageren op je mails. Als er zaken onduidelijk zijn in het schema, dan kun je dat natuurlijk wel vragen. Bij de andere begeleidingsvormen (Zilver en Goud) is er wel sprake van tweerichtingsverkeer.
  • Je allereerste schema’s gaan vergezeld van een uitgebreide toelichting.

Aanvullende info

Heb je nog vragen over deze begeleidingsvorm, gebruik dan het contactformulier.
De kosten van deze begeleidingsvorm bedragen 89,95 euro per 12 weken.
Het éénmalig inschrijfgeld bedraagt 25 euro.
Bedragen zijn inclusief BTW.
Betaling verloopt bij voorkeur via automatische incasso.