Toggle Menu

Hoe werkt het

Ben je geïnteresseerd in personal coaching door Rob Veer, kijk dan in het menu eerst eens naar de drie begeleidingsvormen waarop dit vorm kan krijgen. Nadat je een keuze hebt gemaakt, gebruik je het aanmeldingsformulier.
Zijn er zaken onduidelijk, of zit je nog met vragen alvorens je een beslissing kunt nemen, schroom niet en gebruik het contactformulier om het aan me voor te leggen.

Na je aanmelding stuur ik je een vragenlijst, zodat ik alle informatie heb om een passend schema voor je op te stellen. Naast het schema maak ik enkele andere bestanden waarin de  eventuele blessures en wedstrijdresultaten bij kan houden. Bij Goud komt daar een bestand voor je logboeken bij. Ik maak een grove lange-termijn planning. Elke vier weken werk ik dat in detail uit en stuur het naar je toe. Soms gaat dat per week of per twee weken, bijvoorbeeld in periodes waarin je geblesseerd bent, ziek bent geweest of waarin het allemaal niet zo lekker draait.

Aanvullende info

Via de mail voorzie je me van relevante informatie die ik in je schema verwerk. Daarnaast is er de mogelijkheid om telefonisch te overleggen. Dit gaat met een strippenkaart. Voor begeleidingsvorm GOUD is WhatsApp beschikbaar.